ONNA - Zaterdag 21 maart houdt muziekvereniging “T.O.P. Onna” een spetterend jubileum concert in MFC “De Zuidwester” te Zuidveen. De avond zal in het teken staan van het 75 jarig jubileum van de muziekvereniging, wij kijken zowel muzikaal als met anekdotes hierop terug. De voorbereidingen voor het concert zijn inmiddels in volle gang. Met veel enthousiasme en plezier zijn de leden van de muziekverenging bezig om van het jubileumconcert iets heel bijzonders te maken.

Tijdens het concert zal T.O.P. Onna het publiek meenemen op een muzikale reis door de tijd. In de 75 jaar dat T.O.P. Onna muziek maakt zijn er veel muzikale genres en stromingen in de muziek voorbij gekomen. T.O.P. Onna zal op muzikale wijze een prachtig tijdsbeeld gaan schetsen van 75 jaar muzikale geschiedenis en daarbij behorende verhalen welke door de leden zijn opgeschreven. Het zal voor iedereen die straks bij het concert aanwezig is, een feest van herkenning worden. Van klassiek tot pop, van marsmuziek tot rock en roll.

Onder leiding van dirigent Ron Arets en met presentator Joey Teekamp zal dit uitdagende en wisselende programma ten gehore worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat het absoluut geen saaie avond gaat worden! Voor koffie, thee en drankjes staat de Zuidwester weer garant.

U bent van harte uitgenodigd vanaf 19.30 uur in MFC “De Zuidwester”. Het concert begint om 20.00 uur en de entree is gratis.