Zaterdag 19 maart hield muziekvereniging T.O.P. Onna weer haar jaarlijks concert, met als titel: “Een avond met echte Toppers”. Om de avond nog muzikaler te maken, waren ‘The Swinging Stones’ ook uitgenodigd. Een zeer bekend a capella vrouwenkoor uit Steenwijk.

 


De avond was een groot succes. T.O.P. begon met de ‘Mars 41ste Lichte Brigade’ van componist Maarten van der Worp uit Hattem. De avond volgde met allerlei verschillende muziekstijlen: van pop tot Jiddische muziek. Onder bezielende leiding van Jan Hibma werd het een concert waarbij T.O.P. zeer goed uit de verf kwam. Ook ‘The Swinging Stones’ lieten zien wat zij in hun mars hadden. Een prettig in het gehoor liggend repertoire en onder leiding van Mirjam Cornelisse strak uitgevoerd.


Er werden 4 leden in het zonnetje gezet: Sandra Ruinemans, 25 jaar muzikante, Coby Bosch, 40 jaar muzikante, Grietje de Graaf, 40 jaar muzikante en Anne Snijder maar liefst 50 jaar muzikant! Allemaal kregen ze een mooie speld.


De klapper van de avond was de jeugd van T.O.P. Dit jaar zijn er 7 leerlingen bij de muziekvereniging gekomen. Zij hadden hard geoefend voor hun optreden. “De introductieles”, waarbij de stoombootgeluiden favoriet waren, was een succes. Maar bij “Voor alle fans” lieten de kinderen horen dat ze niet voor niks les hebben gehad door heuse liedjes te spelen.

Een avond met echte Toppers!