"Beter een goede buur dan een verre vriend" hiermee opende Woldklank voorzitter Albert Bosscha afgelopen zaterdag het gezamenlijke concert van de Woldklank met TOP Onna. Met deze goede buur is voor de vierde keer een gezamenlijk concert gegeven, deze keer in de PKN kerk in Steenwijkerwold. Top Onna beet het spits af deze avond, voorzitter Piet de Graaf richtte na het optreden het woord tot Wim Verhagen. Hij is maar liefst 60 jaar muzikant, waarvan hij de laatste jaren o.a. bij TOP Onna speelt. Hij ontving uit handen van de voorzitter een insigne, oorkonde en een bos bloemen.

Zaterdag 19 maart hield muziekvereniging T.O.P. Onna weer haar jaarlijks concert, met als titel: “Een avond met echte Toppers”. Om de avond nog muzikaler te maken, waren ‘The Swinging Stones’ ook uitgenodigd. Een zeer bekend a capella vrouwenkoor uit Steenwijk.

Zaterdag 19 maart houdt muziekvereniging “TOP Onna” weer haar jaarlijkse concert in Rabotheater “De Meenthe”. Aanvang is om 20.00 uur. Medewerking aan de avond wordt verleend door “The Swinging Stones” en zes nieuwe aanwinsten van onze vereniging. Hier zijn wij erg trots op en zij krijgen dan ook een prominente rol tijdens deze uitvoering. Samen maken we er een gevarieerde avond van met muziek voor ieder wat wils.

Zo'n tweehonderd bezoekers toeschouwers zijn zaterdagavond getuige van het jubileumconcert van fanfare T.O.P. onna in de Meenthe. Het korps onder leiding van Arjan Dunning herdenkt dat het zeventig jaar geleden is opgericht. Bijzonder is dat na de pauze 17 oud-leden aanschuiven bij het orkest.