"Beter een goede buur dan een verre vriend" hiermee opende Woldklank voorzitter Albert Bosscha afgelopen zaterdag het gezamenlijke concert van de Woldklank met TOP Onna. Met deze goede buur is voor de vierde keer een gezamenlijk concert gegeven, deze keer in de PKN kerk in Steenwijkerwold. Top Onna beet het spits af deze avond, voorzitter Piet de Graaf richtte na het optreden het woord tot Wim Verhagen. Hij is maar liefst 60 jaar muzikant, waarvan hij de laatste jaren o.a. bij TOP Onna speelt. Hij ontving uit handen van de voorzitter een insigne, oorkonde en een bos bloemen.

Wilt u graag lid worden van muziekvereniging T.O.P. Onna, of wilt u wat meer informatie, dan kunt u te allen tijden contact opnemen met één van de bestuursleden of kom gezellig langs op een repetitieavond.

 

Fanfare T.O.P (tot ons plezier) uit Onna in de gemeente Steenwijkerland bestaat reeds meer dan 60 jaar. Zij zijn in het bevrijdingsjaar 1945 opgericht,

Bespeelt u een blaas- of slaginstrument, heeft u vroeger gespeeld of kent u iemand die op zoek is naar een leuke fanfare? De repetities vinden plaats op maandagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur.

U bent van harte welkom bij onze vereniging; jong of oud, iedereen is welkom.